Handelsbetingelser

Betaling

Ved acceptering af handelsbetingelserne, bliver du automatisk videresendt til betalingen. Alle beløb I Pay pal er anført i danske kroner (DKK). Da danseundervisning er momsfritaget, tillægges der ikke moms på beløbet.

Det er muligt at betale med Visa og MasterCard.

MFK Dance kan ikke trække et større beløb, end der er købt ydelser for

Alle priser er inklusive Koda/Gramex afgifter. MFK DANCE er 100% privat drevet, uden nogen form for offentligt tilskud

Dit abonnement hos MFK Dance fornyes ikke automatisk i den kommende sæson, men kræver ny tilmelding.

Betalingen er bindende for hele dansesæsonen 16/4 – 11/6 2018

Pengene vil blive trukket fra din konto med det samme

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb foretaget på MFK Dance’s hjemmeside. Fortrydelsesretten træder i kraft ved modtagelsen af din beskæftigelsesmail. Fortrydelsesretten for de tilmeldte hold, ophører ved din første deltagelse på holdet.

Privatlivspolitik

Alle oplyste informationer om betaling sendes krypteret. Vi behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. Dog undtaget telefonnummer til forældre, da vores instruktører skal have mulighed for at kontakte jer ved pludselig opstået skade, sygdom mv.

Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser og hvis denne er grøn er der dermed krypteret forbindelse med sikker databeskyttelse.

Kvittering

Efter betaling vil du modtage en kvittering på den oplyste e-mail med de hold, som du har tilmeldt dig eller dit barn

Det er vigtigt, at du gemmer denne kvittering til evt. senere brug

Nyhedsbreve

Du vil modtage nyhedsbreve via e-mail fra MFK Dance om arrangementer, vigtige informationer mv.

Forbehold

MFK Dance tager forbehold for evt. trykfejl, prisfejl, afgiftsændringer mv.

Såfremt der imod forventning er tilmeldt under 10 på et hold - har danseskolen ikke pligt til at opretholde holdet og kan derfor lukke holdet. Betaling for den resterende del af sæsonen vil naturligvis blive refunderet

Formationshold

Ved deltagelse på formationshold (disco, hip hop, jitterbug/rock og miniproduktion) forpligter danseren sig til at deltage ved Sjællandsmesterskabet og Danmarksmesterskabet. Hvis en danser forhindres i at deltage ved en af de ovennævnte mesterskaber, kan instruktøren udskifte eleven med en reserve og eleven kan således miste sin plads på formationsholdet.

Foto og video

Ved accept af handelsbetingelser giver du MFK Dance lov til at bruge foto og video af dit barn til reklamebrug på instagram, facebook, aviser mv.

Ansvar

Al træning hos MFK Dance foregår på eget ansvar

Garderobe mv. er på eget ansvar og MFK Dance kan således ikke holdes ansvarlig for evt. tyveri.

 

CVR nummer: 38667025