Børnedans

Hos MFK DANCE tilbydes børnedans helt ned til 2 års alderen for både drenge og piger. Danseglæden er i centrum i undervisningen, hvor børnene giver den gas og danser til de fedeste børnehits fra MGP, ramasjang og andre børnesange. På holdene lærer dit barn enkle dansetrin og små danseserier , som de stolt kan vise frem til forældre, familier og venner. Ud over fokus på en god og sjov oplevelse, vil dit barns motorik, koncentrationsevne og rytmesans forbedres.

 

MGP/ramasjang

Vore MGP/ramasjang hold er for vores mindste børn i aldersgruppen 2 - 4 år og 4 - 6 år. På dette hold er der bl.a. fokus på rytmik, koordination og balance. Derudover lærer børnene små danseserie inden for disco, hiphop, ballet og break dance.

 

Mini disco/hiphop

Vores mini disco/hiphop hold er for aldersgruppen 6 - 8 år. På dette hold er der bl.a. fokus på at lære takten til musikken, koordinering af forskellige bevægelse, samt balance. Derudover øver børnene på danseserie i stilarterne: disco, hiphop. På dette hold er der mulighed for at kunne deltage ved konkurrencer.

 

Mini-disco

Vores mini-disco er for vores øvede dansere i aldersgruppen 7 - 9 år. På dette hold lærer børnene en discoserie, teknik, spring og smidighed. Der er mulighed for at kunne deltage ved konkurrencer, hvis man går på dette hold.

 

Mini-hiphop

Vores mini-hiphop hold er for vores øvede dansere i aldersgruppen 7 - 9 år. På dette hold lærer børnene en hiphopserie, teknik og tricks. Der er mulighed for at kunne deltage ved konkurrencer, hvis man går på dette hold.

 

 

Videoer af børnedans