Disco

Disco er ikke længere de samme trin, som John Travolta dansede i 70'erne. I dag udføres disco til den nyeste popmusik med et helt andet og meget hurtigere tempo. For at kunne danse disco kræves der en høj grad af kropskontrol, smidighed, kondition samt springkraft, som der på holdene bliver lagt vægt på.

 

Er du tilmeldt et discohold hos MFK Dance, har du mulighed for at stille op til DDD's  discoturneringer, hvor man kan konkurrere i solo og/eller duo.

 

Disco begynder

Dette hold er for vores nye discodansere. Her vil dit barn lære de basale trin inden for disco samt teknik, spring og smidighed.

 

Disco talent

Dette hold er for vores øvede discodansere, som har danset disco i mindst et år. Her er der særligt fokus på at lære forskellige discokombinationer, teknik, smidighed og spring over gulv.

 

Disco elite 

Dette hold er for vores elite discodansere, som har danset disco i flere år. Der undervises på et højt niveu med fokus på avancerede koreografier, teknik, smidighed og spring.

 

Disco performance

På vores disco performance hold er der fokus på koreografi, teknik, udstråling og performance.

 

Disco teknik og spring

Teknik- og springtræning er et godt supplement til disco, hvad enten du er talent- eller elitedanser. Der vil i undervisningen være fokus på basisteknik, drejninger, smidighed og spring, hvilket gør, at du får de ultimative betingelser for at udvikle dit discotalent.

 

Disco solo/duo national

Solo/duo træning for nationale konkurrencedansere, som deltager ved DDD's turneringer i kategorierne: Begynder, rekruttering, talent og konkurrence. På holdet vil der være mulighed for, at du kan træne din solo og/eller duo serie og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover trænes der til turneringerne, hvor dit barn vil få individuel feedback.

 

Disco solo/duo international

Solo/duo træning for internationale konkurrencedansere, som deltager ved DDD's turneringer i kategorierne: star og superstar. Der vil i undervisningen være mulighed for, at du kan træne din solo og/eller duo serie og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover trænes der til turneringerne, hvor dit barn vil få individuel feedback.

 

Disco group

Læs under dansestilarter --> small group

 

Disco formation

Læs under dansestilarter --> formation.

 

Disco elite coaching 

Disco elite coaching er et forløb for elitedansere, som ønsker at blive endnu bedre konkurrencedansere og/eller performere. Forløbet er for dansere, som har drømme og ambitioner om at komme langt med deres dans og gerne vil yde noget ekstra for at komme et skridt tættere på målet. Der arbejdes med individuelle målsætninger, som planlægges og struktureres i samarbejde med Michelle Falk Knudsen.

Holdet danser i 2 timer, hvor den første time bruges på koreografi, teknik og performance. Den efterfølgende time vil blive brugt på at instruktøren giver individuel feedback til alle på holdet.

Ønsker du at blive taget i betragtning til disco elite coaching, bedes du sende en mail til Michelle Falk Knudsen, som står for at udvælge eleverne til holdet.

 

Videoer af disco