Disco

Disco er ikke længere de samme trin, som John Travolta dansede i 70'erne. I dag udføres disco til den nyeste popmusik med et helt andet og meget hurtigere tempo. For at kunne danse disco kræves der en høj grad af kropskontrol, smidighed, kondition samt springkraft, som der på holdene bliver lagt vægt på.

 

Er du tilmeldt et disco hold hos MFK Dance, har du mulighed for at stille op til DDD's  discoturneringer, hvor man kan konkurrere i solo og/eller duo.

 

Disco begynder

Dette hold er for vores nye discodansere. Her vil dit barn lære de basale trin inden for disco samt teknik, spring og smidighed.

 

Disco talent

Dette hold er for vores øvede discodansere, som har danset disco i mindst et år. Her er der særligt fokus på at lære mere avancerede discokombinationer, teknik, smidighed og spring over gulv.

 

Disco elite

Dette hold er for vores elite discodansere, som har danset disco i flere år. Eleverne, som er samlet på dette hold, er vores konkurrencedansere, som bl.a. stiller op til internationale konkurrencer.

 

Disco teknik og spring

Teknik- og springtræning er et godt supplement til disco, hvad enten du er talent- eller elitedanser. Der vil i undervisningen være fokus på basisteknik, drejninger, smidighed og spring, hvilket gør, at du får de ultimative betingelser for at udvikle dit discotalent.

 

Disco solo/duo national

Solo/duo træning for nationale konkurrencedansere, som deltager ved DDD's turneringer i kategorierne: Begynder, rekruttering, talent og konkurrence. På holdet vil der være mulighed for, at du kan træne dine solo og/eller duo serie og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover trænes der til turneringerne, hvor dit barn vil få individuel feedback.

 

Disco solo/duo international

Solo/duo træning for internationale konkurrencedansere, som deltager ved DDD's turneringer i kategorierne: Superkonkurrence, star og superstar. Der vil i undervisningen være mulighed for, at du kan træne dine solo og/eller duo serie og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover trænes der til turneringerne, hvor dit barn vil få individuel feedback.

 

Disco slow

Disco slow er en ny danseform med fokus på discotrin udført i et stille tempo kombineret med spring, akrobatik, teknik og smidighed.

 

Disco formation

Læs under dansestilarter --> formation.

 

 

Videoer af disco