Disco

Disco er ikke længere de samme trin, som John Travolta dansede i 70'erne. I dag udføres disco til den nyeste popmusik med et helt andet og meget hurtigere tempo. For at kunne danse disco kræves der en høj grad af kropskontrol, smidighed, kondition samt springkraft, som der på holdene bliver lagt fokus på. Så hvis du er til fart og sved på panden, så kom og få et smil frem på læberne til de sjove og udfordrende disco timer hos MFK DANCE.

Teknik og spring

Teknik- og springtræning er et godt supplement til din disco træning - hvad enten du er øvet, talent eller elitedanser. Der vil i undervisningen være fokus på basisteknik, drejninger, smidighed og spring – hvilket gør, at du får de ultimative betingelser for at udvikle dit discotalent.

Solo/duo

Solo/duo træning er til dig, som ikke har plads til at få øvet dine serier derhjemme. Der vil i undervisningen være mulighed for, at du kan træne dine serier og få hjælp af en instruktør til rettelser og/eller små tilføjelser.

International disco

Coachingholdet i disco er kun for dansere på internationalt niveau - superkonkurence, star eller superstar. Der vil i undervisningen blive lagt vægt på teknik/spring og solo/duo  - samt coaching og vejledning i forhold til internationale turneringer.

 

Videoer af disco