Emilie og Lærke

Lærke Vinther Pedersen (LVP) har danset siden hun var 6 år, og er stadig en aktiv konkurrencedanser. Hun har beskæftiget sig med flere stilarter som hiphop, girlystyle, Jazz/contemporary og disco. Men hendes passion har altid været jazz/contemporary og disco. Lærke har deltaget i verdensmesterskaberne og har flere danmarksmesterskaber bag sig.

For Lærke er dansen et frirum, hvor hun er 100% tilstede. Lærke er en smilende og glad underviser. Hun har fokus på, at man igennem dansen udvikler sig via egne mål og at det ikke handler om at sammenligne sig med andre. “Når noget er svært, er det fordi man er igang med at udvikle sig - det er en god ting”

 

Emilie Rambow Hermansen (ERH) har danset siden hun var 2 år gammel, og er stadig aktiv konkurrencedanser. Hun har danset mange forskellige stilarter: Disco, Hiphop, Contemporary, Jitterbug og Rock'n'Roll, men har altid brændt mest for discoen. Hun har deltaget ved både verdens- og europamesterskaberne og har vundet flere danmarksmesterskaber.

For Emilie er dans lig med glæde og en god måde at kunne udtrykke sine følelser på. Hun elsker at undervise og give børnene en god oplevelse, så de går hjem fra hver dansetime med et smil på læben.