Hip hop

Hiphop indebærer en bred vifte af forskellige stilarter. Her kan nævnes bl.a. Girly, LA style. breakdance, house, new school, electric boogie, dancehall, old school popping og locking.
Er du tilmeldt et hiphop hold hos MFK Dance har du mulighed for at stille op til DDD's hiphoptuneringer, hvor man kan konkurrere i solo og/eller duo.
Hiphop begynder

Dette hold er for vores nye hiphop dansere. Her vil dit barn lære de basale trin inden for hiphop, teknik og tricks.

 

Hiphop talent

Dette hold er for vores øvede hiphop dansere, som minimum har danset hiphop i et år. Her er der særligt fokus på at lære forskellige kombinationer af hiphop trin, freestyle, teknik og musikforståelse.

 

Hiphop Solo/duo national

National solo/duo træning er for nationale DDD dansere i kategorierne: Begynder, rekruttering, talent og konkurrence. Der vil på dette hold være mulighed for, at du kan træne dine serier og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover vil der være fokus på national freestyle, hvor du lærer at danse og lytte til musikken og være kreativ i nuet.

 

Hiphop international

International solo/duo er for internationale DDD dansere i kategorierne: Superkonkurence, star og superstar. Der vil på dette hold blive lagt vægt på solo/duo og teknik - samt coaching og vejledning i forhold til internationale turneringer. Derudover vil der være fokus på international freestyle, hvor du lærer at danse og lytte til musikken og være kreativ i nuet.

 

Hiphop Girly Style

Hiphop med udgangspunkt i feminine bevægelser og masser af attitude. På dette hold vil der blive optaget musikvideo til instagram/youtube 🙂

 

Hiphop LA style

L.A. Style defineres som newschool, hvilket er inspireret af de nyeste tendenser i Los Angeles.

 

Hiphop commercial

Denne dansestilart har særligt fokus på "stage performance", hvor der vil blive arbejdet med attitude, udstråling og selvsikkerhed.

 

Hiphop battle/freestyle

På dette hold er der fokus på de 6 forskellige stilarter indenfor DDD battle: New Style, Ragga, R&B, House, D. Step, Popping og Old sSchool. Du lærer at lytte til  musikken , så du kan skelne imellem de forskellige stilarter. I battle handler det om attitude, selvsikkerhed og overlegenhed.

 

Hiphop MIX

Hiphop mix består af forskellige stilarter. På mix-holdet bliver der undervist i flere forskellige stilarter, som defineres som hiphop: House, New School, Girly, Dubstep, RnB, Old School, Lyrical, Dance hall, popping mv.

 

Hiphop electric boogie/popping

Denne dansestilart er også kendt som ”robotdans”. Der kræves en særlig teknik og kropsforståelse for at kunne udføre denne dansestil. Electric boogie er indbegrebet af flere ting og dækker over Popping, slowmotion, Gliding/Sliding, Waving, Tutting m.m. Popping er kendetegnet ved hurtige muskelsammentrækninger og afslapning, således at der opstår et "pop". Dette udføres til rytmen i musikken i kombinationer med forskellige bevægelser, hvor krops- og ansigtsudtryk spiller en stor rolle.

 

Hiphop performance 

På dette hold er der særlig fokus på performance dansetrin. Derudover trænes der i performance foran andre samt samarbejde i grupper og parvis. Det er en god udfordring for dansere, der gerne vil udvikle sig individuelt i sin dans.

 

 

Videoer af hip hop