Hiphop

På vores hiphop hold er der fokus på at lære forskellige kombinationer af hiphop trin, freestyle, musikforståelse, teknik, performance og tricks. Hiphop indebærer en bred vifte af forskellige stilarter. Vi tilbyder en lang række forskellige hold, hvor der undervises i forskellige hiphop stilarter.
Er du tilmeldt et hiphop hold hos MFK Dance har du mulighed for at stille op til DDD's turneringer i hiphop, hvor man kan konkurrere i solo og/eller duo.

 

Hiphop solo/duo national & international 

Solo/duo træning for konkurrencedansere, som deltager ved DDD's turneringer. På holdet vil der være mulighed for, at du kan træne din solo og/eller duo serie og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover trænes der til turneringerne, hvor dit barn vil få individuel feedback.

Hiphop Intensiv
Et unikt hold med intensiv træning i 1 1/2 time på masterclass niveau. Der er 4 forskellige instruktører tilknyttet holdet, som hver især underviser i forskellige dansestilarter:
Tilmelding via hjemmesiden: Du skal tilmelde dit barn på både hold 19 og 20 for at kunne deltage på holdet.
Instruktør: Laura Thanning, Julie Marie Nissen, Cathrine Agerskov & Natasha Sherpa
Hiphop group

Dette hold er et af vores konkurrence hold og kræver udtagelse via audition.  Kontakt danseskolen for yderligere oplysninger.

 

Hiphop formation

Dette hold er et af vores konkurrence hold og kræver udtagelse via audition.  Kontakt danseskolen for yderligere oplysninger.

 

Videoer af hip hop