Hiphop

Hiphop indebærer en bred vifte af forskellige stilarter. Er du tilmeldt et hiphop hold hos MFK Dance har du mulighed for at stille op til DDD's turneringer i hiphop, hvor man kan konkurrere i solo og/eller duo.
Hiphop begynder

Dette hold er for vores nye hiphop dansere. Her vil dit barn lære de basale trin inden for hiphop, teknik og tricks.

 

Hiphop talent

Dette hold er for vores øvede hiphop dansere, som minimum har danset hiphop i et år. Her er der særligt fokus på at lære forskellige kombinationer af hiphop trin, freestyle, teknik og musikforståelse.

 

Hiphop elite 

Dette hold er for vores elite hiphopdansere, som har danset hiphop i flere år. Der undervises på et højt niveu med fokus på avancerede koreografier, teknik, freestyle og musikforståelse.

 

Hiphop solo/duo national

National solo/duo træning er for nationale DDD dansere i kategorierne: Begynder, rekruttering, talent, konkurrence og super konkurrence. Der vil på dette hold være mulighed for, at du kan træne dine serier og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover vil der være fokus på national freestyle, hvor du lærer at danse og lytte til musikken og være kreativ i nuet.

 

Hiphop solo/duo international

International solo/duo er for internationale DDD dansere i kategorierne: Superkonkurence, star og superstar. Der vil på dette hold blive lagt vægt på solo/duo og teknik - samt coaching og vejledning i forhold til internationale turneringer. Derudover vil der være fokus på international freestyle, hvor du lærer at danse og lytte til musikken og være kreativ i nuet.

 

Hiphop Girly Style

Hiphop girly style er en feminin dansestil med fokus på performance og attitude. Timerne er fyldt med en masse girlpower, danseglæde og smil.

 

Hiphop LA style

L.A. Style defineres som newschool, hvilket er inspireret af de nyeste tendenser i Los Angeles.

 

Hiphop Intensiv
Et unikt hold med intensiv træning i 1 1/2 time på masterclass niveau. Der er 4 forskellige instruktører tilknyttet holdet, som hver især underviser i forskellige dansestilarter: Hiphop, Girly, Pop Commercial, Afro og Heels.
Tilmelding via hjemmesiden: Du skal tilmelde dit barn på både hold 24 og 25 for at kunne deltage på holdet.
Instruktøre: Artit Chatthai, Cathrine Agerskov, Mikkel Willadsen &Natasha Sherpa

 

Hiphop performance 

På dette hold er der særlig fokus på dansetrin og udstråling. Derudover trænes der i at danse foran andre samt at samarbejde i grupper og parvis. Dette er en god udfordring for dansere, der gerne vil udvikle sig individuelt i sin dans og har drømme om en dag selv at stå på en scene.

Hiphop group

Læs mere under dansestilarter --> Small group

 

Hiphop formation

Læs mere under dansestilarter --> Formation

 

Hiphop elite coaching

Hiphop elite coaching er et forløb for elitedansere, som ønsker at blive endnu bedre konkurrencedansere eller performere. Forløbet er for dansere, som har drømme og ambitioner om at komme langt med deres dans og gerne vil yde noget ekstra for at komme et skridt tættere på målet. Der arbejdes med individuelle målsætninger, som planlægges og struktureres i samarbejde med Michelle Falk Knudsen.

Holdet danser i 2 timer, hvor den første time bruges på koreografi, teknik og performance. Den efterfølgende time vil blive brugt på at instruktøren giver individuel feedback til alle på holdet.

Ønsker du at blive taget i betragtning til hiphop elite coaching, bedes du sende en mail til Michelle Falk Knudsen, som står for at udvælge eleverne til holdet. Send en mail til: michelle@mfkdance.dk

 

Videoer af hip hop