Hiphop

Hiphop indebærer en bred vifte af forskellige stilarter. Er du tilmeldt et hiphop hold hos MFK Dance har du mulighed for at stille op til DDD's turneringer i hiphop, hvor man kan konkurrere i solo og/eller duo.
Hiphop begynder

Dette hold er for vores nye hiphop dansere. Her vil dit barn lære de basale trin inden for hiphop, teknik og tricks.

 

Hiphop talent

Dette hold er for vores øvede hiphop dansere, som minimum har danset hiphop i et år. Her er der særligt fokus på at lære forskellige kombinationer af hiphop trin, freestyle, teknik og musikforståelse.

 

Hiphop elite 

Dette hold er for vores elite hiphopdansere, som har danset hiphop i flere år. Der undervises på et højt niveu med fokus på avancerede koreografier, teknik, freestyle og musikforståelse.

 

Hiphop solo/duo national

National solo/duo træning er for nationale DDD dansere i kategorierne: Begynder, rekruttering, talent, konkurrence og super konkurrence. Der vil på dette hold være mulighed for, at du kan træne dine serier og få hjælp af instruktøren til rettelser og/eller små tilføjelser. Derudover vil der være fokus på national freestyle, hvor du lærer at danse og lytte til musikken og være kreativ i nuet.

 

Hiphop solo/duo international

International solo/duo er for internationale DDD dansere i kategorierne: Superkonkurence, star og superstar. Der vil på dette hold blive lagt vægt på solo/duo og teknik - samt coaching og vejledning i forhold til internationale turneringer. Derudover vil der være fokus på international freestyle, hvor du lærer at danse og lytte til musikken og være kreativ i nuet.

 

Hiphop Girly Style

Hiphop girly style er en feminin dansestil med fokus på performance og attitude. Timerne er fyldt med en masse girlpower, danseglæde og smil.

 

Hiphop TikTok

Den nyeste trend indenfor dans med inspiration fra hiphop. Der oparbejdes små solo-danserutiner til musik, der er populær lige nu og her. TikTok er det hurtigst voksende sociale medie i verden! Det er en platform, hvor der postes små dansevideoer med fokus på koreografi, udstråling og performance.

 

Hiphop LA style

L.A. Style defineres som newschool, hvilket er inspireret af de nyeste tendenser i Los Angeles.

 

Hiphop commercial

Denne dansestilart har særligt fokus på "stage performance", hvor der vil blive arbejdet med attitude, udstråling og selvsikkerhed.

 

Hiphop battle/freestyle

På dette hold er der fokus på de 6 forskellige stilarter indenfor DDD battle: New Style, Ragga, R&B, House, D. Step, Popping og Old School. Du lærer at lytte til  musikken , så du kan skelne imellem de forskellige stilarter. I battle handler det om attitude, selvsikkerhed og overlegenhed.

 

Hiphop MIX

På mix-holdet bliver der undervist i flere forskellige stilarter, som defineres som hiphop: House, New School, Girly, Dubstep, RnB, Old School, Lyrical, Dance hall, Popping mv.

 

Hiphop electric boogie/popping

Denne dansestilart er også kendt som ”robotdans”. Der kræves en særlig teknik og kropsforståelse for at kunne udføre denne dansestil. Electric boogie er indbegrebet af flere ting og dækker over Popping, slowmotion, Gliding/Sliding, Waving, Tutting m.m. Popping er kendetegnet ved hurtige muskelsammentrækninger og afslapning, således at der opstår et "pop". Dette udføres til rytmen i musikken i kombinationer med forskellige bevægelser, hvor krops- og ansigtsudtryk spiller en stor rolle.

 

Hiphop performance 

På dette hold er der særlig fokus på dansetrin og udstråling. Derudover trænes der i at danse foran andre samt at samarbejde i grupper og parvis. Dette er en god udfordring for dansere, der gerne vil udvikle sig individuelt i sin dans og har drømme om en dag selv at stå på en scene.

Hiphop group

Læs mere under dansestilarter --> Small group

 

Hiphop formation

Læs mere under dansestilarter --> Formation

 

Hiphop elite coaching

Hiphop elite coaching er et forløb for elitedansere, som ønsker at blive endnu bedre konkurrencedansere eller performere. Forløbet er for dansere, som har drømme og ambitioner om at komme langt med deres dans og gerne vil yde noget ekstra for at komme et skridt tættere på målet. Der arbejdes med individuelle målsætninger, som planlægges og struktureres i samarbejde med Michelle Falk Knudsen.

Holdet danser i 2 timer, hvor den første time bruges på koreografi, teknik og performance. Den efterfølgende time vil blive brugt på at instruktøren giver individuel feedback til alle på holdet.

Ønsker du at blive taget i betragtning til hiphop elite coaching, bedes du sende en mail til Michelle Falk Knudsen, som står for at udvælge eleverne til holdet. Send en mail til: michelle@mfkdance.dk senest søndag den 15. august 2021. Du skal i mailen skrive, om du ønsker deltagelse som konkurrencedanser (coaching i solo eller duo) - eller performer (coaching i koreografi eller freestyle).

 

Videoer af hip hop