Michelle Falk Knudsen

Michelle (MFK) er indehaver af MFK Dance, som hun stiftede i år 2017.

Michelle har danset siden hun var 6 år gammel, hvor hun igennem tiden har beskæftiget sig med både disco, hiphop, ballet, show dance, jitterbug og rock'n'roll. Hun har altid haft en stor passion for dans og har siden hun stoppede med sin egen dansekarriere haft undervist i samtlige stilarter. Michelle lægger særligt fokus på sammenhold, udvikling og danseglæde i sine undervisningstimer.

Michelle blev udtaget til sit første verdensmesterskab i hiphop da hun var 9 år gammel. Her fik hun en meget flot 2. plads i hiphop solo. Sidenhen har hun været udtaget til at repræsentere Danmark 9 år i træk ved både EM og VM. Dette har ført til mange finaleplaceringer i både solo, duo, small group og formation samt utallige topplaceringer ved DM.

Udover at have opnået utallige topplaceringer både nationalt og internationalt har Michelle medvirket i mange musikvideoer og shows med bl.a. Søren Rasted, Djämes Braun, Ankerstjerne, B-boys, Muri og Mario og for Heineken "Champions League finale" på plænen i Tivoli.

Michelle underviser i disco og hiphop fra begynder- til eliteniveau i alle aldre. Hun har et særligt øje for at spotte talenter og har i sine år som underviser været med til at føre flere elever til tops ved både Danmarksmesterskaber, Europamesterskaber og Verdensmesterskaber.

Michelle underviser på følgende hold:

Hold 4 Mini-disco/hiphop 4 – 6 år
Hold 5 Mini-disco/hiphop 5 – 7 år
Hold 6 Mini-hiphop 6 – 8 år
Hold 10 Hiphop begynder 8 – 12 år
Hold 13 Hiphop girly style 7 – 11 år
Hold 14 Hiphop talent 9 – 13 år
Hold 26 Hiphop solo/duo Alle
Hold 29 Hiphop group Børn
Hold 29 Hiphop group Junior
Hold 30 Hiphop formation Adult 2
Hold 31 Hiphop formation  Børn
Hold 32 Hiphop formation Børn 
Hold 33 Hiphop formation  Junior
Hold 34 Hiphop formation  Junior 
Hold 50 Disco solo/duo Alle
Hold 54 Disco formation Børn
Hold 55 Disco formation Junior