Michelle Falk Knudsen

Michelle (MFK) er indehaver af MFK Dance, som hun stiftede i år 2017.

Michelle har danset siden hun var 6 år gammel, hvor hun igennem tiden har beskæftiget sig med både disco, hiphop, ballet, show dance, jitterbug og rock'n'roll. Hun har altid haft en stor passion for dans og har siden hun stoppede med sin egen dansekarriere haft undervist i samtlige stilarter. Michelle lægger særligt fokus på sammenhold, udvikling og danseglæde i sine undervisningstimer.

Michelle blev udtaget til sit første verdensmesterskab i hiphop da hun var 9 år gammel. Her fik hun en meget flot 2. plads i hiphop solo. Sidenhen har hun været udtaget til at repræsentere Danmark 9 år i træk ved både EM og VM. Dette har ført til mange finaleplaceringer i både solo, duo, small group og formation samt utallige topplaceringer ved DM.

Udover at have opnået utallige topplaceringer både nationalt og internationalt har Michelle medvirket i mange musikvideoer og shows med bl.a. Søren Rasted, Djämes Braun, Ankerstjerne, B-boys, Muri og Mario og for Heineken "Champions League finale" på plænen i Tivoli.

Michelle underviser i disco og hiphop fra begynder- til eliteniveau i alle aldre. Hun har et særligt øje for at spotte talenter og har i sine år som underviser været med til at føre flere elever til tops ved både Danmarksmesterskaber, Europamesterskaber og Verdensmesterskaber.