Michelle L.

Underviser i Jazz

Michelle L. er med sit smittende humør, sin mangeårige undervisningserfaring og brede dansetekniske viden en vellidt instruktør. Hun har fokus på at styrke elevernes selvværd og sætter en ære i, at danserne går gladere og klogere fra hendes dansetimer.

Michelle L. er en meget alsidig danser og instruktør, som elsker at formidle danseglæde, musikalitet og teknik. Kulminationen af de tre ting har hun fundet i jazzens verden, som hun underviser i ved MFK Dance. Jazzundervisningen består sædvanligvis af målrettet tekniktræning og en skræddersyet koreografi til et musikstykke, hvorigennem danserne lærer at formidle følelser, temperament og forskellige udtryk til musikken. Elevernes egne ønsker til tekniktræning og musikvalg inddrages i undervisningen.

Michelle L. har som konkurrencedanser opnået adskillige top 10-placeringer til Europa- og Verdensmesterskaber, herunder vundet sølv til VM i jitterbug og 5. plads ved VM i hip hop duo. Derudover har hun vundet mange Danmarksmesterskaber i hip hop, disco, jitterbug og rock 'n' roll.

Hold 239
Jazz
Alder 8 - 13 år
Niveau 2 + 3
Tirsdag kl. 19:15 - 20:00

Hold 240 
Jazz
Alder 13 +
Niveau 2 + 3
Tirsdag kl. 18:30 - 19:15