Info om medlemsskab

Dansekursus fra den 2. september 2024 til den 8. juni 2025

Priser 2024/2025

MFK Dance tilbyder 2 forskellige betalingsløsninger: Du kan vælge at betale den fulde pris, som et engangsbeløb eller gøre brug af vores afdragsordning. 

Priserne på vores hold ændres i løbet af sæsonen, således at der kun betales for de måneder, som er tilbage af dansesæsonen. 

Flerholdskontingent 

Nedenstående priser er gældende for MFK Dance dansekursus ved opstart i september måned 2024.
Priserne er oplyst ekskl. betalingsgebyr.

1 hold: 3.350 kr. 
2 hold: 6.400 kr.
3 hold: 9.000 kr.
4 hold: 11.500 kr. 
5 hold: 13.800 kr. 
6 hold: 15.900 kr. 
7 hold: 17.600 kr. 
8 hold: 18.900 kr.

Vær opmærksom på at Small Crew konkurrencehold ikke tæller med i flerholdsrabatten.

Familiekontingent 
Familiekontingent er gældende for forældre samt søskende (under 18 år) på samme bopæl.

8 hold: 21.000 kr. 

9 hold: 23.000 kr.

10 hold: 25.000 kr. 


Ved tilmelding på flere hold end ovennævnte, bedes du kontakte danseskolen på mail: [email protected] for yderligere oplysninger om priser.

Afdragsordning
Ved afdragsordning tillægges den samlede pris ca. 15 %. Betalingen trækkes automatisk hver den 1. i måneden fra september til og med juni. Ved brug af afdragsordning stopper din aftale med MFK dance først, når det fulde beløb er betalt.Tilmelding af hold Hos MFK Dance

Når du tilmelder dig / dit barn et eller flere dansehold hos MFK Dance, får du en profil på holdsport. Vi anbefaler, at du downloader ”holdsport-appen”, da du således får direkte adgang til vigtige funktioner, informationer, webshop, leje af sal, billeder, fremmødestatistik og meget mere. 

Du tilmelder danseren via menupunktet ”holdtilmelding”. 

1. Start med at finde det/de hold, som danseren skal tilmeldes

2. Når du har fundet det/de rette hold, skal du trykke på den blå knap, hvor der står ”tilmeld”

3. Følgende oplysninger skal udfyldes: Fornavn, Efternavn, Adressen, Postnummer, By, Telefon, E-mail og Fødselsdag: 
*Hvis du tilmelder en danser (under 18 år) er det forældres telefonnummer, e-mail der skal udfyldes.

4. Kontingentbetaling: Her skal du vælge, om du vil betale kontingentet som et engangsbeløb eller gøre brug af vores afdragsordning (månedlig betaling) 

5. Ønsker du at tilmelde danseren flere hold, skal du klikke på ”tilmeld dig flere hold” og vælge alle de hold, som ønskes. 

6. Såfremt at du ønsker at gøre brug af vores familiekontingent skal dette skrives i kommentarfeltet. 

7. Når du har tilmeldt danseren på det/de respektive hold vil du få en besked om at du er tilmeldt "venteliste". Du vil inden for 2-3 hverdage (tjek evt. spam eller uønsket mail) få en velkomstmail med yderligere informationer, hvis der er plads på holdet. 

7. Uanset om du har vælger at betale det fulde beløb eller gør brug af vores afdragsordning, hæver vi først pengene fra dit kort den 1. september 2024. Vi sender mail ud til alle medlemmer i august, hvor du på din holdsport profil skal registrere dine betalingsoplysninger. 

  Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at sende os en mail på: [email protected]

  Gratis prøvetime
  Er du i tvivl om, hvilken stilart, niveau eller hold danseren skal tilmeldes – så tilbyder vi én gratis prøvetime pr. hold. Ønsker danseren at afprøve et hold flere gange, skal danseren tilmeldes holdet og kan herefter gøre brug af vores prøvemåned. 

  Prøvemåned 
  Hos MFK Dance tilbyder vi en prøvemåned (imod betaling) igennem hele sæsonen. For at kunne gøre brug af en prøvemåned, skal danseren tilmeldes det dansehold, som der ønskes afprøvet. Hvis danseren ikke ønsker at fortsætte, er prisen 500 kr. pr. hold for prøvemåneden. 

  Udmelding 
  Udmeldelse kan udelukkende ske skriftligt til danseskolen via mail: [email protected] senest 30 dage efter første deltagelse på det/de tilmeldte hold. Herefter er tilmeldingen bindende for resten af sæsonen frem til den 8/6-2025 – uanset om der er betalt det fulde beløb eller gjort brug af afdragsordning.

  Danseshow
  Udover en masse dans hver uge, får du som medlem af MFK Dance mulighed for at optræde ved vores 2 store danseshows i Albertslund Musikteater. Juleshow søndag den 8. december 2024 og Sommershow søndag den 18. maj 2025.

  Udeblivelse af betaling
  Vi vil meget hellere bruge vores tid på eleverne fremfor at skulle rykke for kontingentbetaling. Vi henstiller således til, at du er opmærksom på selv at opdatere dine betalingsoplysninger. Hvis vi ikke kan hæve ratebetalingen fra dit kort, vil du få besked herom. Hvis der imod forventning ikke betales, vil der blive tillagt et rykkegebyr på 100 kr. Såfremt der stadig ikke betales, vil restgælden inklusiv rykkergebyr blive sendt til inkaso.